Livet blir bättre när man vet vart man ska


Jag trivs dagar som denna

Idag började dagen tidigt trotts inget jobb, gick till hundenshus med Ingela och Maja. Vart mycket att lyssna och ta in, men så länge det är kul har jag inget emot att sitta i "skolan"
Har varit ute och fotat idag med Ingela, fick låna både en blixt och ett macraobjektiv, gissa om jag hade kul :)









Vart ska man befinna sig?

Har verkligen tröttnat nu, är så jävla sugen att dra ifrån Göteborg och flytta tillbax till Stockholm. Ka ju bo oss pappa och hundenshus finns ju oxå i stockholm, så plugga kan jag göra iaf. Har plan att dra upp jävligt snart asså, orkar inte bry mig om jobb,hyra o shit längre.


Sthlm i julas


1994 Nas 2009 Ken



Haaa, what? Men snyggt omslag e de iaf :)
Vi gillar Ken Rings nya låt


Nu måste vi dra

Både jag och veronika sitter och gråter i min soffa, nu e det höstmys med tända ljus och film, film, film! Crazy beautiful jätte gullig film ♥ och även här världens snyggaste Jay Hernandez.


Haha tyckte vi var snyggare tsm ;)

Idag var det tur att man var bakis, vart ingen rödasten och inget bad för Maja. Hörde att dom hade hittat en död kille där nere, kan det vara Glenn? Sitter en massa lappar uppe om Glenn som e försvunnen, usch!

Igår blev det Henriksberg med Simon o co, har nog aldrig vart så trött och full som då, somna nästan i baren.  Även fast jag gick runt som en zombie hade vi det trevligt och spelade biljard, Rober♥ fick turen att spela i samma team som jag (haha om inte tvärt om) jag kan verkligen inte spela. Men ett tappert försök gjorde jag allt, oh fan vad jag tyckte jag var bra, då ja..


♥ Självklart ♥


RödaSten



Planen var ju att hinna se lite sol, men fick trivas iaf med trevlig sällskap.



Pa:nuu

Pa:nuu, Jag gillaret


 


Ska beställa ska ska ska


Entligen

Så nu har jag entligen internet,känns ju väldig nice att kunna vara "social" igen! Valden mig en snygg rosa dongel, haa. Dom har öppnat en ny T12 uppe i kompassen så kikade in med mitt snygga handgjorde CV, man kan ju alltid hoppas.




Gud vad tiden går fort, har vart singel nu i sex månader. Känns rätt nice faktist, vet inte om jag saknar Marcus eller om det bara är att man är nyfiken hur det går för honom. Sjukt skönt att vara själv, slippa alla problem!
Har iaf hittat min drömkille nu, farligt farligt :)

Funderar på om ja ska låta Ingela tatuera mig, haha känns inte så säkert kanske men vafan, hon har ju iaf tatuerat på äpplen och fjortisar innan :p haaaa. För se vart mitt mod tar vägen!


Ledig söndag

Enda lediga dagen i veckan och då orkar man inte göra något alls! Vaknade klockan tre och gick till backen, träffade Ola, Junette, Malin och sen Maria. Värkligen en härlig dag med mycket sol och många hundar. Har börjat med ny koppel träning med klickers, binder kopplet runt midjan och klickar och belönar var tredje, åttonde, varannan gång osv. Går ju galant, hon kan till och med gå sick zack med mig nu :) Gillar när vi gör framsteg. 





Helgen har varit bra, i fredags träffade jag Martin som jag inte sett på ett halv år, vart film och godis efter som jag jobbade i lördags. Har btw bara jobb till årsskiftet, så måste sätta mig och fila på mitt CV. Hade ju vart nice att hitta någon som inte är inom restaurangbranschen.
Igår virrade jag och Collin runt i svartedalen? vet inte ens vart jag var vilse någonstans. Men tillslut hamnade vi hemma hos Henke (som inte ens var hemma) och drack vin.

 

 


Collin byggde en snygg installation på mig


Spökhuset

Synd att dom rivde kåken vid Sahlgrenska, har haft mycket skoj där, firade bla Jennifer födelsedag där. Finns det något annat spännande övergivet hus i Gbg?











Nörd

Influensan härjar, skönt att jag blivit frisk men nu är både Veronika och Josse sjuk. Så imorgon får Maja vara hemma oss Josse och Solmaz, tur i oturen att Josse är hemma då. Vettefan vad jag gjort annars.
Vecka 40 börjar jag och Maja Agility nere vid nya varvet, oh så jag har väntat på det :)


Kul att Maja tuggat sönder skorna på bilden.


På torsdag flyttar min inneboende in, ska träffa henne för första gången på torsdag efter jobbet, känns lite werdo! I söndags sprang jag på Jon, hur kul som helst, har inte sett killen på kanske 4 år men nu bor vi typ grannar så lite bättre än så får vi hoppas på :)



Idag köpte jag mig ett par nya sneakers från shelta, stod i en halvtimme och valde mellan dom här två, gissa vilka det vart?


Fredag och Miranda e hemma

Vet inte hur länge sen det var jag var hemma en fredag kväll, dessutom utan alkohol. Och nu utan cigg, men har ju bunkrat upp med proviva och brämhults, hallon ska det vara ♥
Första dagen jag är uppe på fötterna, kom även iväg på en kvällspromenix.


Raka vägen in i duchen damen!

Prata nyss med Viktor så i morgon blir det bio, tycker det låter perfect när man är små krassligt, går det änns någon bra man vill se nu?
Nu ska jag och Maja iväg och träffa Ola och hans rottis Stella en snabbis, chao!


Ring ring







www.Fredflare.com


Sjuk

Började att jag fick gå hem från jobbet i måndags, helt febrig och svulen i halsen. Tråkigt när alla andra satt på haket och drack öl, hade oxå vellat vara med och träffa bla Lana och Simon.
I Tisdag fick jag ta en taxi till sjukan, ingen hundkurs för varken mig eller Maja :( Men vad gör man när man inte får någon luft och inte kan gå...Efter tredje läkaren fick jag pencillin och host medicin, Thanks God ingen svininfluensan här!
Sjävlklart blir man sjuk när man entligen hittar sig en inneboende, tjejen skulle egentligen flyttat in idag men vi fick skjuta upp de, så får se när jag är frisk om hon har hittat sig något annat.
Är så glad att jag har världens duktigaste hund som ligger och sover med mig hela dagarna och nätterna.
Nu får jag bara se till att knapra min kåvepenin och dricka min Cocillana.




Ska ta tag i min rökning nu oxå, kan ju lika gärna passa på
 när man inte rökt sen i Lördags, så 5 rök fria dagar!


RSS 2.0