Lista för imorgon




Imorgon är jag ledig hoppas jag hinner med att göra allt jag vill göra
- Tvätta
- Städa lgh
- Klicka Maja
- Göra nytt klicker schema ts söndag
- Åka till soc
- Köpa nya arbetskläder
- Handlamat
- Klippa mig (ska jag klippa lugg?????)
- Köpa smycken!
- Vara på bra humör.....



Lily Allen

Om det skulle hända att världen tog slut på alla snygga killar hade jag valt att gifta mig med Lily allen ♥
Det bästa hade ju då fått vara att dela garderobe med henne :)





Fuck you - Lily Allen


Hm

Turen var väll i sin tur i Fredags, men när kommer min lyckliga tur? Att om det känns nice så gör det väll bara det? Kanske vaknar och ångrar sig men man gjorde det man tyckte kändes bra då, vilket är viktigast?



Maja o Wilma


1 Advent

 



trötta ord

Jag blir så trött, iofs e jag alltid trött. Nu kommer ett sådant inlägg igen. Ett trött inlägg...

Helgen började med att jag gick från Kg´s vid sextiden, då collin varit inne och pussat på mig (eller det var väl det jag ville) men hon kom och hämtade upp min systemetbeställning och visade mig den snygga t-shirten vi köpte till Haroon som fyllt 21. När jag kom hem var det ut med Maja, vilket inte var så lyckat eftersom vi träffade en psyko brud som berättade det ena och andra om mig...fuuuuuckyoooou!
Cidern dracks och jag vart väll mer full, Collin Vonk o Jag traskade till PC där vi träffade, Haroon, Ali, Maroow, Adde, Viktor, Stoffe, Carro,Henke, Knut, Johan,Mobbe & ditan o datten.

Vad jag har börjar dricka cider nu för tiden, Collin har omvänt mig I know! Sen vettfan hamlade vi på wästerhus, werdo. Collin skulle hooka upp med några brudar, som endå inte va värt att ha...så nästa hållplats blev stockholmsgatan hemma oss johan. Fy fan då var jag inte i bra skick alls, ingen av oss var någ det. Kvällen vart as werd och slutatde med att jag stod o spyde medans vi missade natt vagnen hem. tjoo godmorgon klockan 06.30

Vakna som ett jävla cp av att Junette ringer mig, ska börja jobba 15.30,stress..trött..bakis..fel,fel. Första jobb kvällen på Henriksberg, julbord för hela slanten! Det var mysigt med gött folk att jobba med. Träffade sedan Simon,Simon2,Anna,Vonkan,Ivana o Axel på henkan och spelade biljard, biljar och öl..så nu e jag jätte full...igen?! oooo trött, o lite "fuck you havea nice day" just precis.

Imorgon är klockan ställd igen...kl 12, då är det klicker träning, träffa Moremi och sedan jul bak med mina mysiga tjejer. Nu ska min fina adväntsljusstaken fram o se myspys ut.

pysssss och godnatt




Btw nuförtiden!! gillar jag millitär och vill att
min dotter som ska heta Juni :D

Jag är lite förvirrad, men det e kanske bra?



A


Bio

Yes, bröllopsfotografen blev det. Rooligt film, jag gillaren. Snyggt att både jag och Veronika vart bjudna på bio ikväll, tur att vi inte hamla på samma, eller ? ;)


Jul...?

Idag vaknade jag lagom snygg, var ju inte bättre att klockan var tre(!) Hade en trött hund som sov bredvid mig, så henne gick det ingen nöd på..Jag och Maja pallade oss ner till Solmaz & Josse där vi även fann Maria och Samir. Julmusik och husbygge var på gång. Även en nervös Veronika hann tittade in en snabbis :) Mysigt att julen är på väg, ska man kanske försöka sig på att kolla julkaländern i år?

 

   



  



Martina20+Rockbaren

Fredagen bjöds det på shotar oss Martina, trevlig liten lya dom har skaffat. Mys :) Segt tråkigt att jag skulle upp kl 06 och jobba. Men nu äre avklarta faan vad skönt!

Igår drog vi till rockbaren, fan inte en kanon kväll. Jag vart för full och drack typ 5 glas vatten innan jag vågade på mig kvällens sista cider. Lyckades även spilla ut mitt vattenglas över hela disken, bara att gilla läget och beställa enu mer vatten.




Addiction




Imorgon kommer vara en stress dag, as usually. Martina fyller 20 på söndag så ska fira henne imorgon. Kul att dom ska börja föra när jag slutar jobbet :( Får skynda mig hem och rasta maja och hooka upp med dom på sticky istället. Får se hur mycket man orkar när man ska jobba lördag. Haaa, nu ska jag inte klaga.
Kanon kommer det säkerligen bli! Och kanon bio på söndag med sötnos :)


Dalskog

Nu är mitt drömhus tillsalu, ligger i Dalskog. Vi åkte förbi det idag på väg till rönken, kanske inte hade valt dom här färgerna men det är så himla charmigt. Ska kolla om det är en öppen visning, hade vart så kul att få kolla hur det ser ut invändigt. Ryktet går att det är några konsnärer som bor där, det ska tydligen vara helt freakat invändigt.






you got the

Ibland hittar man sig sjävl på såna underliga ställen, jag har verkligen inte kunnat sova dom här nätterna. Blir så himla röksugen och bara vrider och vänder på mig. Hittade mig en bra plats i pannrumet, mitt på tvättmasinen.



00:26

Jag är glad & njuter fan av det!
Imorgon tar jag och Maja tåget till Mammi ♥ Ska åka till junkyard och kolla om jag hittar någon vinter jacka :)



Födelsedagskort


Glömde ju att skriva ut det här kortet till vonk :(


November+Elin

Nu har en vecka gott, jätte snabbt oxå, damn! Elin tog tåget hem idag, är lika tråkigt varje gång vi måste säga hejdå..

Idag möte jag Ingela och Lexus, vi hade ju hört om denna underbara skog som skulle ligga mellan Sahlgrenska och Mölndal. Så varför inte hitta den idag när båda var lediga?


Tog oss en timme att ens hitta skogen, men sen då? Hur kommer man in i den..Vart bergsklättring och lergroppar i ett. Men nu vet vi iaf vart den ligger och en smidig väg dit. Maja har sovit sen vi kom in vid fyra tiden helt död efter både badat och sprungit i bergen.



I Lördags var det Vonkans kväll, vi började förkröka på hisingen med presenter och Stopm - Pack Fm.
Sedan var det Valand som väntade. Vart en nice kväll :) Dans och sprit!



♥ Elin Jag & Vonk ♥
Fick mig en bild från kvällen iaf, vonkan lägger upp resten :)


<3


Snart far jag till mit underbarar jobb, härligt att både Elin och Maja ligger och sover. Bra väder och fåglarna kvitrar, äckliga morgon!


Jigsaw

" My heart is like a jigsaw puzzle. Pick it and fix it fore me. Cane you figure it out? "


lite bilder från lördags


Cheers

Igår fyllde Lisa 20 år, inte kunde jag sitta hemma då. Känner mig ju trots allt frisk nu :)
Mötte upp Mobbe, Adde och Maro och gick till Cheers, fan vilket skit ställe. Men tyckte vi hade kul iaf, måste ju få säga att kvällens höjd punkt var när Adde blev insläng i en rödmålad väg ^^,
Imorgon ska jag passa Wilma och hämta Elin på centralen :) Pyss



Ms. Dynamite

Skål, vart hamnar du ikväll??

Sjöbergen

Idag har jag inte haft feber så härligt, så jag möte Solmaz, Maria och Veronika. Vi gick till sjöbergen och släppte hundarna. Maja blir som vanlig galen där uppe, vatten och berg, favorit!


Kul att alla vände sig bort :p


Samir ville vara med iaf :)


Wilma
 

Ah, och Maja som bara flög omkring

Hemmaplan




Roligt ,hittade min gamla hund porslinssamling oss mamma :)


Pjotr ftw

Eftersom jag nästan är handikappad i soffan, letade jag upp en sång till Johan.. som han redan hört :(
Eftersom jag fick denna finna för typ 1 månad sen :)



Sjukdom,sjukdom..

Nu är jag ute på landet, mamma är ute i stormen med hundarna och pysslar om hästarna och fåren. Maja har blivit tokig springer frivarv runt huset, ser henne som snabbast när hon springer förbi fönsterna. Huvudet är stilla medans kroppen svänger åt en massa håll i vinden.

Igår var vi på sjukhuset, jag har halsfluss igen med en feber på 40,2, hade det för kanske två månader sen? Prata om att ta bort halsmandlarna isf ska jag få halsfluss 4 gånger till på ett år, inget man ser fram imot.
Kollade mina knän oxå, finely hitta dom nått fel, så ska få dom rönkade inom snarast..

På måndag kommer Elin hoppas jag är helt frisk då, ska även ha min redovisning på tisdag, stress efterom jag har två tränings tillfällen kvar.
Nu orkar jag inte bry mig om sånt, ska lägga mig i soffan och kolla på den vita massajen och bli frisk :)

I'm driving myself crazy.


Maja löper så nu kan vi inte träna agility, surt! Hade en träningsgång kvar och sedan skulle vi köra tävling. Så idag fick vi vara hemma. Möte upp Solmaz och tog en sväng i sandarna :)

 



Halloween

Fick detta snygga mms:et av Adde, haha vilka snyggingar. Så mycket snyggare irl ;)
Vi tjejer började hemma oss mig och drog oss sedan vidare till andra långgatan, där vi hamnade på Kellys med Simon,Knut och Simon2. Haha sen vart vi hamnade går ju bara att gissa,  min snygga bartender jobbade ♥ är nog lite små förälskad i han endå, en annan kan ju slänga sig i väggen..


RSS 2.0