Fakeit



På riktigt?


Igår kom Collin över till mig, fy fan vad det ser ut i min lgh asså! Att jag ens har mage att ta hem folk..Jag, Collin och Jenny drog till rockbaren och hookade upp med Veronika, Anna och Axel. Adde var en tönt, ska reta han senare ikväll :)



Köpa för pengar
Kramas med kroppen
Älska med huvudet
Knulla med snoppen


Vardagen

Idag skulle jag kolla om min jacka fanns inne på Hollywood, vilken den inte fanns :(
Hittade mig istället en ny klocka :)

Lite jobbigt innan, när klockan alltid var två :)


Har varit ute och luftat tankarna lite med Jennie och Veronika, gud vad jag gillar er ♥
"Han är så söt man vill bara mata han"
"
Han är som en anka som kommer en sommar dag som man vill kasta bröd till"


Trist

Ja, vi går ju inte mot bättre tider...




Idag har det mesta varit trisst, mörkt och kallt. Jag sitter i min stökiga lägenhet och fryser, kanske ska städa? tända lite ljus och läsa min tidning, den kom trostallt med posten idag. Neeej, idag e jag latt och deppar till "Keilan". Nu skulle jag vilja spola tbx tiden, både på gott och ont.


ska vi hoppa?


But one foot wrong and I´m gonna fall


Hipnotize


Thai mat med N o M

Idag möte jag Nathalie och Martina efter jobbet, vi åkte hem till mig och käkade thaimat, mmm :) Så nu har jag med mig mat låda till skolan imorgon oxå, kanon! Planer inför Halloween? Ska man kläut sig till en snäcka?


Hittar inte min kamera sladd, men Maud på gatan hittade jag allt på väg till Martin
(Fyrkantig haka, kanske^^)


Skoor

Förälskar mig i dom här skönheterna, som även fick följa med mig hem ^^



Hundhelg

I helgen har det varit mycket läsa hund. I lördags hade vi valp möten inomhus med en massa söta bebisar, bla två vita boxrar, en 9 veckor gamla. Spelade in möten och sedan gick igenom vilka signaler dom sänder ut till varandra och om den andra hunden läser den andra eller inte..

Efter kursen kom Anna och Vonkan hem till mig, i trappuppgången möte vi tre på tända killar, då jag oxå kom på i att jag inte hade låst min dörr, skulle ju bara ner till hållplatsen och möta dom. Men när vi kommit upp till andra våningen såg vi att granens under mig hade fått dörren insparkad, typ ett hål i dörren. Säger bara en sak, hassela no thank you!
Lördags kvällen spenderade jag Anna Veronika Ivana på Rockbaren, trångt varmt och mycket folk, som vanligt med andra ord. Kvällen slutade med att jag var väldigt full och åkte hem tidigt, skulle endå upp kl 8.
På morgonen fick jag och Ingela skjuts av David till Mölndal, till hunddagiset kopplaAv, jätte mysigt dagis med massa olika rum och mysiga soffer. Där hade vi hundmöten med unghundar och äldrehundar bla Maja fick vara med i möte. Samma sak här filma och läsa av dem. Men alltid hundmöten utan koppel!


KattBebisar



Efter diskat x antal timmar med SnoopDoog i åkte jag o Maja till Martin. Oh en massa kattungar fanns det där, fem stycken 4 veckors gammla bebisar :)








Alan Sailer

Bara jag som fastnade för honom i Metro här om dagen?


http://www.flickr.com/photos/8763834@N02/

Time?


Tid är bara påhittat, finns inte på riktigt!




På lördag & Söndag är det föreläsningar från 9-17, kommer vara lagom trött i huvdet.
 I Fredags var jag oss Sophia och Gustav som köp lgh vid Backaplan, shit vad finnt dom hade. Lite skrämande kändes som man kom hem till ett medelålderspar som bott där i åratal. Vilket jag är så långt i från man kan komma just nu, känner mig ganska stressad alla börjar bli så seriösa runt om kring mig, barn? vafan e det lixom? Tjugo år, ta dej samman!





BenjaminButtons


Film kväll med Lisa,Collin och Vonkan.
Konstigt hur man byter ut saker, nu när det är mörkt och kallt sitter vi häldre inne med ljus och filtar framför tv istället för att festa när man är ledig, snacka om att årstiderna påverkar än.


thinking is headache

Prata nys med min Stockholms pingla som nu troligtvis kommer flytta ner till mej innan nyår ♥
Gillar att vi båda nu är singlar, var ett par år sen.


Louise och Elin från isommras




Oh har kollat lite på Ingelas bilder på det hon gjort, jag blir ju bara så sugen. Vill verkligen göra mitt träd, kolla hennes sida, tycker hon är sjuk duktig iaf :)
http://cherryskull.zoomin.se/P1515349#Kommentarer


Snodden en av hennes bilder


Vet varken ut eller in

Somna idag när jag kom hem från jobbet, vakna igen vid 22 och drog till Henriksberg (Gud vilken söt bror Junette har:) Mötte upp Simon Anna Vonkan Axel & Magnus. Så jävla seeg, tog mig två öl och sedan hem, här nu... Och nu då?
Är så trött på allt detta, att alltid vara trött stressad och vart finns tiden? Trode att jag lätt skulle orka plugga och jobba. Men vettefan, hinner inte äns göra det jag vill, eller typ måste. Det jag ser fram emot nu är att träffa Elin, min lilla gnista :) Vi ska planera ett äventyr tsammans så jävla nice!

Ska börja kolla nu lite på skoj på andra ställen att bo, är väldigt trött så storstaden, upptagna viktiga människor. Så fort man närmar sig stan märks det på människorna runt omkring, att alla pallar med att känna sig så viktiga,snygga och bra. Var finns hänsynen om man råkar trampa någon annan på tårna, inte här iaf. Var tyst och låssa om att du inte märker den bredvid dej,ooopps....
 
Ta mig till landet vetjaa..?





Home


Hemma e bäst, kom nyss hem efter fika med Joel.
Nu e det en kopp te och sängen som väntar :)
Godnatt


"Blow this game and get high whit me"


vardag



Idag har jag ståt och i disken och haft denna fina utsikt framför mig i en siså där sex timmar, behöver det verkligen vara tråkigt att jobba?



Jag lyxade till det lite idag och hyrde film.


BamBam


Reach for my hand and I will give you my soul.



Känner att lite bilder och citat speglar mig bra idag..


Blandrastankar

Hundenshus ståd det på schemat idag,blev ingen sovmorgon här heller. Tycker det är så patetiskt med människor som inte gillar blandras hundar, alla andra är okej, men en blandras usch så hemskt! Blanda ihop SKKs finna raser kors och tvärs..

Klart det kan uppstå problem i psyken när det är blandat hur som helst (ex.vallhund som ska förfölja och trötta ut sitt byte med en kamphund som ska attackera och hålla fast sitt byte) Eller i kropp när det är små och stora hundar(kanske inte är så smart att blanda en Grand Danois med en tax).
Men herregud, alla raser är ju "blandraser" inna SKK godkänt dom. Och inte tal på sönderavlade och inavlade renraser är ju bara hämskt, hundar som går sönder bara efter ett par år och lider något fruktansvärt.
Våran lärare har uttryck sin åsik, att man inte ska blanda raser..men dom vi har ska vi ju så klart ta hand om...

Idag samlades vi i grupp och gick igenom en övning som vi tidigare gjort för att kolla hur det gick för alla, vi är tio stycken i klassen, öppet i gruppen frågar hon varje elev hur det gick, alla förutom mig och Ingela som har blandraser, är det sär behandling eller har jag bara hakat upp mig på det här?

♥ Min blandras och bästa vän ♥


En annan femma


Babylonsjukan


Helt off

Hundnörd är något man skulle kunna kalla mig nu förtiden, och jag gillare! Agilityn var så mycket roligare idag. Hade en ny lärare som var super! Nu ska jag göra mat låda tills imon, blir veg.shnitzel med champinjoner,aubergine och oliver. Har ätit det i snart ett år, har ingen matfantasi alls, help me?

Snart är det svenska Hollywood fruar, kolla på denna shysta imitation :)


Wrap your chops


Myslåt, Godnattlåten.


Mammas gata

Snart börjar Wallander, hinner väl somna innan dess, ligger i soffan med täcket och en tung & trött hund på fötterna. Värmeljus och promoe ger oss bra sällskap :)

Idag har jag tränat Stella, går jätte bra, men shit var stark hon är. Är inte vann med en rottis i kopplet! Hon är så söt sitter och prat/grymtar med än när vi gör kontaktövningar.

Sen var det Agility idag, undrar om jag har hamlt fel? Vart är uppläget på kursen kan man undra. Idag gjorde vi samma sak som föra gången, man får gå runt till dom stationer man vill och testa på. Är 10 hundar i gruppen så det blir mycket väntande på dom "roligaste" stationerna, blir väldigt tråkigt att köra samma hinder om & om igen. Känns väl lite för mycket för en hund att ta in 10-15 nya hinder på en timme, kanske ska ta några i taget. Det jag tycker är konstig är att dom lär ut att vi ska betinga ett betende inna det äns finns, hmm..
"Här har vi släppet, så visar du hunden ingången sen säger du, släppet,släppet,släppet och försöker lock in hunden"
I morgon skulle vi gör bana så det ska bli skoj, hoppas att det blir lite fart och att man lär sig något nytt :)

Våran tårta vart succé, lite små svarta vart alla i käften. Bowlingen var skoj, jag som är så lätt påverkad var ju ganska go efter min tredje öl. Fick spela med Peter från Amanda Boman, Arash från svart gröna oliver och Linus från delikatesen. Peter kom med en galant idé att man fick sig en shoot varje gång man la en strike. Jag bangade ju ganska snabbt det, men drog mig en. En som slutade med tre senare på kvällen på wästerhus :) Trevlig kväll som slutade lite för mycket för vissa ;)

Träffade en ball kille oss Simon, han har varit nykter i två år, ni vet än sån som inna inte kunde ta EN öl utan det slutade alltid med en för full människa. Han är 23 år och kan sitta med idag och vara nykter när alla andra dricker, hur häftigt är inte det. Jag blir värkligen berörd, att det finns människor som kan ta tag i saker och ting. All creed..

Tårta


Mm så snygg (men den hade blivit mycker snyggare om jag själv fick bestämma;)
Jag Anna och Veronika har snickrat ihop denna vackra tårta!


- Simon 20 Älskar dig -

Im
orgon är det bowling med hela Saluhallen, kommer ju bli väldigt intressant. Bowling i 2 timmar och käk på det. Sen dras det vidare till Kaptensgatan och firar Simon, låterglatt godnatt!


Frisyr

Oh vad jag e sugen på att klippa av mig håret och färga det blont igen?


2007                              2009




Habba Babba

Haha hittade den här på någon blogg, skrattar ju ihjäl mig!



Imorgon ska jag leta efter svart karamell färg, finns det äns? Tänkte att jag skulle springa över till Panduro på lunchen och kolla.
Jag och veronika ska göra en överaskning till Simon som fyller 20 på lördag :)

(hoppas jag får träffa dig ihelgen;)

Det måste finnas nått under ytan


Promoe ft. Betnér

Yta
" Äh. Jag tycker det är så kul med hiphop att det liksom är en uppdelad genre. På ena sidan har du dom här vänsterkillarna som går i dreads och hampakläder och tycker att djur är det viktigaste som finns, näst efter miljön och allt annat som är skittråkigt. Och så ska de samsas i en genre med de som är helt åt andra hållet. Folk som har både barn och bilar som heter Lexus. Det måste vara konstigt också: Promoe står och liftar till grammis. Han har skrivit någon skylt på pappkartongen han bodde i förrgår och så har han skrivit grammis där. Och så kommer Petter och hämtar upp honom i sin Hummer-limousine. Jag får inte den där bilden att gå ihop "

Oh vad jag älskar denna underbara Betnér asså, snygg som fan e han ju oxå!


Jag

Oh vad jag gillar att Ken ring har gjort ett nytt album, kan verkligen inte lyssna på albumet innan. Ditt hem är mitt hem. Får gås hud och en massa skit minnen, hatar att jag kastat bort ett år av mitt liv, för vaddå? Sprit,droger,torken och rättegångar?
Kan väl igentligen inte skylla på vad någon annan gjorde, har väl mitt eget ego att skylla..



Livet är inte alltid en dans på roser, ibland får man dansa på stjälken och då sticks det


Mys med mamma och djuren







♥♥♥♥


Hårda bud i Mellerud

Nu ska Jonny flytta ut från West-Bike, så hela verkstaden är tömd. Var och skurade golvet med Mammi kl 9, usch. Sedan åkte vi hem och dog i soffan. Att göra igenting är nästan bäst.



Kollade på Män som hatar kvinnor, oh jag gillar den. Kom på att jag har ju läst halva den när jag Sholutz och Martin var i Turkiet. Måste se Flickan som lektde med elden nu juu :)


Agility & Mellerud

Gud vilket blås väder, jag och Maja tog oss ner till Nya varvets hundskola för Agility time. Kan väl säga att mina förhoppningar var större, både på kurs och lärare. Får hoppas på bättre nästa gång! Blåste så mycket att vi inte fick prova balans hinderna, det var lite synd att vädret var så dåligt.

Sen tog jag och Maja tåget till Mamma ♥ Gillar att komma ut på landet!


Fredags mys på Lördag

Planen var en ute kväll, men vi somnade nästan hemma oss mig. Så fredags mys blev lördags mys med Collin veronika och Ingela.


Gårdagens höjdpunkter

Igår var det Fredag, som alla kankse redan visste. 10 timmars pass på jobbet, jag spyr på det! Men när klockan slog sex blev jag glad igen. Hoppade på samma vagn som Ingela och David som hade med sig hundarna. I Angered mötte vi upp Caroline och Thomas. Och gissa var vi hamnade? En inomhus agilitybana, jäkligt skoj 200:- för en timme och en massa hinder,bommar och tunnlar. Synd att det ligger så långt bort bara..



Hem och vända, han sova 10 minuter av den 20 jag var hemma, lite iallafall:) For till Henriksberg och höll på bli överkörd av Ola, som inte stannar vid övergångställen! Haha, andra gången nu. Mötte upp Anna, Vonk och Ivana  och spelade biljard, börjar få in skillsen nu :) Vi fick oss en jätte jobbig stalker, slutade med att killen lackade ur och kallade Ivana för fitta och skulle slåss, Haa kanske trots allt var mitt fel. Drog mig hem ganska tidigt, upp och jobba kl.9 :(



Men ska vara glad att jag avslutade min kväll i Majorna, var nog inte våran kväll eftersom Anna, vonkan och Ivana hamnade i slagsmål senare på kvällen. Hur kan man tycka att det är kul att sitta och provocera fram bråk?
Får väl bara hoppas på att Lördagen bjuder på bättre :)

 

 

 


Majorna

Gud vad alla flyttar till Majorna, känns så iallafall. Träffade Julia i mataffären som flytta hit nu, vi gillar Majorna :)
Missade Mickes uttställning "beslutsånges" var ju lite synd hade viljat kika in. Var ju trots allt i Majorna det med.



Vissa tavler gillar jag allt :)


Gillar läget

Jag har blivit magsjuk, o jag gillar det, konstigt nog. Imorgon ska jag verkligen sova ut, jag ska ligga i sängen hela dagen :) och förhoppningsvis må bättre..



Nu har Martins katt, Spindelmannen, fått bebisar, ska nog dit i veckan och pussa dom. Tur att dom redan e tjingade annars hade jag haft med mig en hem ;) Måste få med mig Collin, hon som aldrig har sett en kattunge i hela sitt liv, i verkligheten! Haha vilket är ganska roligt ^^,


RSS 2.0