E



Imorgon åker Elin till Sthlm igen..
Kom & gör mig sällis?




Now you´r rocking wiht the best

Kan det änns vara roande att läsa detta?
Give it a shot, min dag denna speciella roliga tisdag.


Jag gick upp kl 09 i morse fyfan det var längre sen. Hade min sista kurs med Manne, det gick kanon fick mig en biobiljett och Maja ett påskägg. Solen var frame så gick hem igen och gjorde frulle till mig och Elin i våran nystädade lägenhet, så jävla skönta att komma hem och det är rent, varför har man inte alltid så?

Vet inte riktigt vad som flög i oss men vi drog till Ängskogen och sprang runt sjön, så jävla härligt att kuna springa i t-shirt! När vi kom hem hade vi bestämt möte med Moremi, sådana möten som oftast brukar göra mig pist. Meeeeeen! Vi ska få ta över kontraktet på lägenheten! Jag kan skriva det igen. Vi ska ta över kontraktet på lägenheten! Gött att hyran kommer gå ner me 1700:-

Glatt for jag in till KG´s för ha ett litet möte med David, han gillade mina foton och jag gillade pengarna.Sweet.
Så blev en baseboll jacka/tröja. Vill igentligen ha en mörkblå med vitt, (jag vill ha stoffes, säger ju att killkläder alltid är snyggare!) men hitta bara än med grått och svart..fick gå det med.

Jag bli arg på västtrafik, hatar dom! Ska durå gå på vagnen med Maja, när man har hund måste man gå på längstbak. Men hur fan gör man då om man ska betala när dom bara har en myntatomat i första vagnen? Går iaf på i den första vagnen för att betala, självklart är det värsta fittan som kör som börjar informera om västtrafiks livsviktiga regler.

Middag med Stell, första gången jag åt granatäpple och gillade det. Vi plockade fram mitt nintendo 64 och raceade, det är kul. Drog sedan till Sannabacken med Ingela, lexus, Josse,Solmaz, Wilma & en Majs.

Nu har vi här hemma hittat mina gamla feta turspennor, ni vet sådana som man kan dra två streck bredvid varandra och dom smällter ihop i stället för att bilda ett tredje mörkare streck mellan dom, fun.

Sleep tight






.

Igår kväll kom Elin hem, det kändes bra. Vi beställde kinamat och drack öl, det har hänt sjukt mycket på dom fyra dagarna hon vart borta.

Igår när jag och Ingela var ute med hundarna hände något läskigt, Maja skrek till och nästan kröp fram till mig. Har ingen anning om vad som hände. Igår spyde hon 7 gånger, så då passade det bra att jag och Elin var hemma. Idag är hon piggare så får se om hon får behålla maten, fisk och ris.






sw

Jag har durå kramat Prevail och fått en puss av Madchild! Godnatt




torsdag

Mmm, nu är jag jätte mätt. Jag och Collin var nere hos Josse & Solmaz och käkade massa våfflor.

Idag har vårkänslorna kommit både oss mig och Maja, någon vart helt tokig i svaleboskogen och sprang i frivarv om & om igen. Imorgon är det Swollen members & förkrök oss mig, ser jag fram emot.
Godnatt


När ska vi börja utrota alla missbrukare?

Vad ska jag göra för att få bort den här äckliga-obehagliga-dra åt helvete känslan?

Hjärtat i halsgropen, nu har jag fått svar på allt mitt jävla onödiga undrande. Svaret är NEJ! Alkoholist och pundare, tror inte det finns något som kan ta dej ut det. En människa man aldrig, och då menar jag aldrig kommer kuna lita på. Någon som inte kommer bli äldre än 30 år för att du är så äckligt långt nere i skiten, något som bara har ställt till med olycka för både vänner & familj. Tänk att ljuga och göra upp små fantasi bilder i sitt huvud så man själv börjar tro på det. Nu är jag så äcklad och så glad att jag inte behöver gå på allt shit. Fuck you fentanyl!


sthlm tjejer




Känns konstigt att komma hem nu när alla har åkt, syster, kusin & Elin åkte alla upp till stockholm igen. Kom precis hem från bion, var och såg En profet med Adde och Marro. As lång och seg.


Är det nu jag måste skaffa mig ett nytt nummer?
Har inte hört av idioten på ett år sen det här.
Gillar inte att vara ensam nu.


<3




time

Nu ska jag försöka skriva av mig!

Idag åkte jag till Addes jobb med Jennie vi skulle träffa Marwan, Andreas och Christoffer och kolla in trade you culture schema. Planen är att vi ska åka till Rumänien nu va, stoffe jobbar och Collin ska bestämma sig imorgon. Tur att damen har snöat in sig på twilight så vi kan locka med att vi ska åka till Dracula slottet. Jag har fixat hundvakt oss mamma men problemet e ju att jag kommer missa sista kurstillfälle med min grundkurs, får ge förslag till dom på söndag att vi får köra dubbelt kanske någon helge, lördag och söndag. Åker den 10 och är hemma igen den 19, men det här me engelska..jag kan ju inte ens uttryck mig på svenska så svenskar förstår. Vårat schema ser skoj ut, även fast jag inte fattar så mke.
På lördag kommer syster och kusinen, vad snabbt det gick..lite tråkigt att jag har as viktig skola på tisdag och min kurs på söndag, känns tråkigt att ha massa att göra när dom är här. Får se om jag går till skolan på tisdag..beslutsånget.

Jag hatar att jag älskar nätterna, Elin och Louise ligger och sover i rummet bredvid och maja ligger och knuffar ut mig från fotöljen. Men vem bryr sig jag kan ändå sova heladagen imorgon om jag nu käner för det! Jag älskar att inte ha något jobb, jag kommer aldrig vilja jobba igenom, förutom om jag inte gör det för mig själv eller något som jag tycker är roligt. Jag och Elin ska kring gå hela systemet, om det börjar trixa sig ska vi börja sälja liten och blå på svarta marknaden.



Får jag lov?

får jag bjuda upp till dans en förbjuden romans ett förlorat ögonblick som blivit stulet någonstans.


Radiohuset

Idag träna jag tax manne och sedan drog vi till gamla Radiohuset.


Adde


Marro


Stoffe







Lily

Jag älskar att den här snygg jäveln har köpt sig en strand på Jamica. Tror jag oxå ska göra det!




hair


Nu har jag bestämt mig att göra dreads, får väl se hur lång tid det tar tills jag ångrar mig..


Maja

 

 

Oh vad jag längtar tills Swollen members!




m-day

David Ingela Elin och jag drar till fiskebäck, jag älskar att vara arbetslös!


in time







:)

Härlig dag, sol igen och det är bara att vara nöjd. Blev backen med Ingela & Maria och träffa Ola. Sedan iväg till våran lokal, första kursen! Hälften av min grupp kom inte, men det gick super med dom som kom, tycker det e sjuk roligt! Drog sedan ut och fotade, fick låna fisch eye av Ingela :)





Jag och Elin drog till Addes jobb och träffade marro o stoffe, Marro har fått in mig på en asbra tankebana. Nu vill jag oxå följa me till Rumäninen, dom åker igen den 10 april, faan man e ju sugen! Besöka dracula grottan hade vart nice. Så Marro fick bli sitt rätta jag..




Skagen minen och en full Miranda



Sjukt, nu får jag dra min gräns!
Jag och Elin anländer i lika skick.
Klockan är två och jag hitta mina gammla skagen bilder!
Kvällen blev på viktoria.
Må bra hej då

 

 


let me see your smile and enjoy yourself




Collin har jobb! Inte jag.
Fick ta bussen till Allum för att käka en lunch med damen som hoppar.
Jag älskar bussen, vill åka buss istället för spårvagn. Man kan lixom gömma sig och ingen behöver se än.
Jag satte mig längstbak, satt upp fötterna på sättet framför och gled ner.När åkte jag buss sist..typ när man fick ta 19 bussen hem. Bara den tanken, tänk att 19 bussen blev 16, bara så där..underligt. Lite ironiskt kommer än så passande låt va. haa där satt jag och mimade och kände mig som fjorton.






elin

Nu har Elin flyttat in till mej, och det är as bra!
Mina kurser rullar på, har haft en avslutning och en ny imorgon. Har även fått min första riktiga kund, yes! Blir klicker träning med koppel är min plan, imorgon blire till att leta lokal där vi kan ha teori passen.

Ikväll var vi på bio, Jag, Elin, Collin, Adde, Marro, Viktor & Henke. Shutter Island, jätte förvirrad film, men ehhaag.. okej den var bra!




pic






Movietime




Mera sol





sun

Idag lös solen över Göteborg, hela dagen var den frame. Jag bara älskar sådana här dagar då man kan vara ute i timmar. Idag har jag hängt med Adde på hans jobb, fick en barn pizza. Passa mig perfekt eftersom halva pizzan var i håret och resten i knät.



.

Ibland bli saker och ting bara för mycket, och alla som käner mig vet hur jag reagerar.

Men det är små små saker som får mig att bli glad igen.
Saker som någon annan inte tänker på. Idag blev jag glad när en tjej från min kurs skrev till mig, vi har innan inte pratat så mycket och inget alls utanför kursen. Tycker hon är jätte gullig och vart glad, har nog henne och Sabina som mina hemliga förebilder.





RSS 2.0