Hisingen


Idag tränade vi karate i krokäng, fast igentligen pratade vi skit :)


Melonpjux


Ät upp dom!


Kalasa på andra lång

Igår var det Ingrids tur att fylla 20, blev några öl på kings head, jag som e så lätt påverkad blev ju väldigt full. Hjälper inte att ölen kostar 32:- heller. Collin var en vekling och bangade kvällen, någon shotade lite för mycket kvällen innan?





Kom hem till massa skor utspridda överallt, soffan, sängen, badrumet. Vem kan ligga bakom denna sönder tuggade sko?



Lite bilder från Addes kväll














Mark skinner

♥ The Streets ♥



Fit but you now it
Oh hade verkligen glömt bort denna pärlan, och denna låten. Mmbaah så bra!


Adde 20

Igår var det Addes dag, shit vilken stress dag det vart. Började med en lång dag på jobbet från 08,00- 18.30. På 50 minuter fick jag ducha på jobbet sminka mig etc och ta mig till Johannebar. Tycker sjävl att jag klarade det väldigt galant, snyggt när det tar tre tjejer att måla en hand med naglar, på bussen. Adde fick en jätte snygg pacman t-shirt av oss, jag gillaren!



Oh jag hittade mig en blå klänning iaf, veronika och collin var på jakt efter den när jag var på jobbet, så nöjd :)Kvällen slutade för mig oss Noa medans dom andra drog till Valand. Hade ingen hundvakt senare på kvällen + att jag har feber och en jäkla hosta :( Så nu e min plan att bli frisk, ja tack! Jätte skönt att jag inte jobbar idag, det är matmässan i saluhallen och extraöppet.

Nu ska jag och Maja gå till fotbollsplan och träna, har en påse med kyckling som hon är galen i, perfekt till inkallning.
Lite bilder kommer senare :)
Peace out

Kid Cudi - Man on the moon


Sleep tight

Försent att köpa klänning?


Hittade båda på forever21 , så klart hittar man allt förutom en blå.
 Känns lite försent att betsälla klänningar nu?

Lana är tillbaka!

Nu har hon äntligen kommit tillbaka, men bara för en kortis :( Har iaf fått träffat hennes nya tyska kille, mycket spännande!Skönt att kunna prata av sig på rikitgt och inte över mail. Collin vonka lana och jag, nice <3
Har saknat henne så mycket!



Jag och Lana innan utgång -07

Idag har jag vart hemma oss Josse och Solmaz som har renoverat, blev väldigt mysigt. Det är så himmla kul att komma hem till andra och se hur dom har det. Kul för Maja att träffa Wilma oxå, fick även tvätttid idag  hela 6 maskiner tvättade jag. Kanske ska börja tvätta oftare ?
 Imorgon är det tillbaka till jobbet, men har ju turen att börja kl 12.
Nästa tisdag ska alla ta med sig hundarna till kursen, så idag har vi tränat avslappnings övning på fälen, ska bli så skoj längtar redan!


Kräftskiva och koppelträning

Nu är det en ny vecka, igen..
Åkte upp till mamma själv eftersom mina "dumma" vänner inte ville följa med. Vi dukade upp långbord i "baren" heh vilket är en lada, men vart mysigt.
Man märker ju verkligen att man e på landet och festar, hembränt och 90-tals musik ;)
Fick inte träffa min söta Fia, men får skylla mig själv, hon hade ju till och med fixat skjus till mig ner till mellerud.
Men hade ingen lust eller ork, gick och la mig istället.
Men det är så härligt att komma ut på landet när man är ledig, får bara öva lite på mitt humör.
Får väl vara glad att jag inte var i Göteborg i helgen iaf, har fått höra det ena och de andra på jobbet, orka otrevliga människor?

På fredag är vi inbjudna till Adde som fyller 20, ska äta på Johannebar vid 18 tiden och jag slutar kl 19, hur ska detta funka? Min plan är även att hitta mig en blå klänning tills fredagens spektakel.
Idag kom Sandra till mitt jobb och överaskade lite, illa nog hade hon tråkiga nyheter. Så tog en cigg med henne efter jobbet, inte skoj när förhållanden tar slut :(

Kom nyss in efter en mysig promenix med Maja Ingela och Lexus. Bara att börja om från början med Majas koppelträning, viket kan göra mig galen. Men tror vi e till baka på bannan i slutet av veckan igen :)
Nu blire en stor kopp te och enu mera Anouk..


Sötaste vännen



Oh vad vi kommer sakna sommar 09 - Sista sommar kvällen, kanske?

Klump i magen

Åh fick mig en klump i magen nu, har precis pratat med mina grannar. Så vet att "0" kommer titta förbi nu någon gång i veckan! Får väl se vad som sker, sjukt jobbigt är det iaf. Men nu gäller det att tänka i nya banor.


Idag har jag haft himla kul, träffat en del underliga och skojiga människor. Våran fösrat "läxa" kommer vara att låna en främande valp max 6 månader (någon som ställer upp med hund?) och träna med den 1x5 timmar. Detta ska även videofilmas!
Nu ska jag börja läsa min första bok i denna kursen, ska göra mig te och lägga mig i sängen och ränsa hjärna på alla dumma tankar. Ska ju trots allt upp och jobba i morgon, kl 9.

A n o u k


They say that sometimes
You've got to pick up your arms and fight
For what you believe is right

Some say
That's just not the way
You will only make things worse?



 (      www.youtube.com/watch?v=3GcEZHIvdcQ    )

Update


Myyyyyys!

Tacos och Lord of dogtown

Nu sitter jag här smäll mätt efter mke god tacos, Collin och Onkan har precis lämnat mig. Sandra och Anna tittade förbi jobbet idag så bjöd in dom till Taco med. Hur kul som helst har inte träffa dom sen studenten!



Vart lord of dogtown, kan ju inte hjälpa att jag har blivit kär i Emile hirsch så jävla sygg när han rakar sig <3


www.youtube.com/watch?v=a6hs7l8yeds Mmmbaah, kolla


Imorgon bär det av till hundeshus, kul har träffat mig en tjej som ska börja samma kusr så vi ska sammåka imon :)
Kul att träffa lite nytt folk imorgon oxå, undra var hundfolk e för folk ?

Igår när jag jag ner till spårvagnen för att åka till jobbet stor Micke vid rödljusen, vi vinkar glatt på varandra och det blir grönt så åker han. Idag när jag går ner till vagnen (inte ens samma tid som dagen innan) står han där igen vid rödljusen och vi vinkar. E inte de lite werdo att vi lyxas matcha in varandra. Den killen ser jag typ på dom konstigaste ställerna..

Lyckan finns där i mitt nästa köp?


Har hittat mig en massa skoj jag vill ha bla. t-shirts från skansk och halsband till Majsan.

Ja, hundintruktör. Here I am !


Nu e allt klart,
på tisdag ska jag börja utbilda mig till hundinstruktör, yes! Ska bli så jävla kul, kommer läsa en dag i veckan, så jag kommer fortfarande vara kvar på Kåges med killarna. Tycker själv att det ser lysande ut, så hämtar man hem Maja i helgen oxå. Gött kött!



Jag och hjärtat i slottsskogen, härlig dag med onkan o wilma :)




Vonkan <3 Majsan



Kankse inte världens finnaste logga?  www.hundenshus.com

Collins B-day!

Igår firade vi Collin som fyllde 20, jätte mysigt med mat och dricka i hennes trädgård.
Hon fick bla en vattenmelon, en jätte dildo (av killarna så klart) och en skatebord. Har glömt min kamera så lite bilder kommer senare. Kvällen slutade med att jag fick vara den generösa och bjuda på efterfest eftersom vi (Haroon) vart utslängd från blvd. Btw finns det nått bra ute ställe i Gbg eller??
Vaknade upp med tre bakfulla killar och jag har fortfarande inte rört mig ur soffan, jag gillar!

I helgen ska vi åka till Mellerud på kräftskiva, min plan e lite att kolla med mammi om han kan kolla med tattoo killen om han kan fixa min på fredag. Hade ju vart så bra va!

Circled tree



Hade ju vart skoj att ha han som en tattoo, skönaste chill gubben ju!



RSS 2.0