vad är det för dag idag..

Hopp och skutt till andra lång, Elin snublade på en gatusten. Fick drika bubblig öl och jag fick önska mig en låt.
Klockan sex var vi hemma i säkerhet. Idag har jag bränsår i min hand, gillar det inte. Satt på en sten och pluggade och så tog jag i linan. TA INTE I EN LÅNG LINA! ställ dig på den. Om jag skulle skaffa mig något levande, typ ett djur av någotslag skulle namnet bli Hippi.

Nu är det kläder överallt, imorogn är det megalopis i majorna. Jag och Ingela ska ha ett lite bord med kläder & shit. kom och kööp mycket mycket billligt! Jag som är kär i allt skit jag har ska försöka ta mig i kragen och rensa.

 

Elin hittat våra post-it lappar, nu ska jag  sätta en på Majas nos och lära henne att skämas (låter lite otäckt)

 

 

 


Nature



 


03.03

Ska jag aldrig lykas fixa till mitt dygn? Hatar att jag aldrig kan sova, ska man behöva knapra tabletter livet ut. Fuck. Tror det är nått fel på mig håller nog på att splitras lite inombords, börjar fega ut som fan. Känns som allt är en stor fet mix, allt bara mals ner och förstörs.

 

När ska tjejen bli stor.

 

 

 

 


Juni

Solnedgången idag.

 

Känns och ser ganska bra ut nu, den 1 juni har vi vårat avslutningaprov. Jag har lite panik vet inte vad jag ska plugga på riktigt. 3 juni blir det startaeget dag på arbetsförmedlingen, så nu ska jag fixa och  trixa med egetföretag. Tror jag kommer ta namnet "Fri tassar" kan passa ganska bra eftersom jag vill köra mycket med klicker och bara posetivförstärkning. Vad sägs om namnet? nått förslag.. Jag och mamma ägnade nästan hela stockholms resan hem på att komma på ett bra namn. 9 juni min dag jöö :) 15 Juni blir det det praktiska prover är nog mest nervös över det, kommer då arbeta med andras hundar och bedömas efter det. 18 juni ska jag till hundagiset hundens lycka och bli "inskolad" av Ingela, ska bli så himla kul. Juni ser bra ut!

 

(Min dotter ska ju hete Juni, remember ;)

 

 


I can tell

I can tell you taste like the sky cause you look like rain
all you want is peace but all you got is pills.





B&W - vi e bäst








Ett skämt?

Hur läskigt är det inte, egentligen..
Något jag sa för snart tre år sedan sitter kvar i huvudet på dig.
Och nu på din kropp. Föralltid..

Själv står jag i ett jävla vägskäl.



Lana <3

 


damn

Världes snällaste Martin åkte med oss till västra djursjukhuset sen när vi kommer dit är hon ju som vanligt igen, jag fattar inget. Har medicin nu iaf och ska kolla läget igen om 2-3 dagar...suck!






kläder

Grym tjej, älskar hennes tryck!

 

 



:(

Oh jag får så ont i mitt hjärta, nu är Maja sjuk igen, precis som det var för en vecka sen..piper och vill inte gå.
Idag blev det en heldag nere vid vattnet, mycke bad för både Maja och Lexus :) Sen när vi kommer hem är hon helt förstörd. Jag och Ingela som pratat mycket på att köra freestyle, ha som mål att lägga upp ett numer tills MyDog, hade ju varit jätte skoj! Imorgon blire till djursjukhuset igen :(

Rösta på oss här, så blir vi glada :)

http://vovve.tokigastehund.se/bidrag/mochm






*




sommar
















?

Mitt samvete ringer mig men jag är för sjuk för att svara.






m

 


Grönt

Igår köpte vi hem nya blommer, ska även plantera om mina andra blommer.
Käkade god mat och drack öl på red lion.

 

 


Foolish

Nu kreatsar mina mina tunga trista tankar runt i mitt huvud...
Om bilder kunde tala.


Var inte sjuk min vän




x

 

Tanken var från början att plocka med oss blommer till Stoffe.

 




 

 

Haven´t found a way to say fuck you politely....

 


Jaffa



 

Vart är den där härliga vårkänslan?





Beautiful tango




natur








<3












H




<3

Mysigt väder och mycket hundar har det vart idag, håller på att lära maja åka bräda. Det är kul snart kommer det säkert sitta :)







En trött tjej som somna på mitt huvud



En idée

 

Vad sägs om den?

 


:)

Känns skönt att komma hem och inte göra något, sitter och försöker plugga lite. Ska ha kurs på sönag som vanligt och ska dra igång en aktiverings hund på månag. Så sitter och lägger upp scheman för dom.
Träffa Ingela idag, skönt att prata av sig lite. Ska föröska hitta min tredje tattoo nu som hon ska få göra, har ju en massa idéer..lite för många tror jag.

Lite bilde från mamma idag:












Hemma är alltid bäst






Matisyahu

Älskar verkligen den här videon :)





Pappa

Nu sitter jag och Maja hemma hos pappa, det är mysigt. Vi har sutit och kollat gamla målningar och skisser, druckit te och lyssnat på reggae.




:)

Trött och belåten. Idag har vi leggat i slottsskogen hela dagen, har bland annat spelat minigolf. Jag sög, jag kom sist. Rätt gött att vakna med bra väder, ett gäng bakisar att dra upp och ut. Hade min kurs idag i slottsskogen så passade perfa att chilla där. Har pratat med Lana idag, så myigt att höra hennes röst :) Ska försöka fixa mig skype imorogn så jag kan höra mer av den.



Kvällen igår blev roligt oväntat, jag och Elin drog oss till andra lång. Skulle träffa Jonas Elias Stoffe och Viktor, såg andra bekanta ansiken som Noa och James. Hittade även en mys vonkan med sin kille+vän. Blev änu gladare när simon och simon 2 steg in på Sejden och kort efter knut :) Var sjukt länge sedan man träffa alla, man känner påsig att sommaren är nära nu när alla börjar dra sig ut igen. Kvällen avslutades på ett hmm..jadu. en svart krog i majorna, 40 + ställe med en bunt ned rökta hippisar, så jävla skönt ställe. Jag och Elin gillade läget!



Ikväll har vi sutit på Götas, pappa och hans vikingavän kom på besök så blev öl och pizza. Alltid lika roligt att träffa pappa:)






Hundhundhund..

" Modefråga.
Hunduppfostring är ofta en modefråga, speciellt vad det gäller straff. Under en tidsperiod var det populärt att ruska valpen i nackskinnet då den gjorde något fel. På 70-talet blev det mordernt att morra åt sin hund och en tid senare rekomenderades det att man skulle bita den över nosen eller i örat. Allt detta till hänvisningar till att hundmamman gör så åt sina valpar.

1998 gjordes en studie att i syfte ta reda på "normalt" mammabetende gentemot valpar. Valparna i undersökningen var upp till 10 veckor. Totalt frågades 190 uppfödare som är anslutna till SKK. Totalt 127 raser från rasgrupperna var representerade.

Resultat: 95 % av alla tikar var mycket snälla. 97,2 %ansåg att det var obefintligt eller mycket sällsynta beteende att tiken skulle ruska sin valp i nackskinnet. Stämmer det att tiken biter sina valpar i öronen? Resultatet klart och tydligt att det knappast förekommer. 98,6 % uppger att tiken aldrig bitter valpen under uppfostran.

Vi kan inte ta tikens uppfostran av sina valpar som argument för att bestraffa hundar genom att ruska dom, bita dom eller att trycka ner dom i marken. Mammor fungerar inte så. Skulle våran uppfostran utgå från hur tiken är med sina valpar, vilket inte alls är e dum idé, så skulle vi vara mjuka, vänliga och i närmaste kravlösa"


Alfasyndromet- Andreas Hallgren


RSS 2.0