suny

Mycket mycket, och mycket händer. Trissel och trassel. Men har en nya idé som ska komma upp på mig :)


Imorgon åker Jag, Elin, Stoffe, Mobbe, Viktor, Marro, Adde och Henke ut till Käringön och firar midsommar. Ska bli jävligt gött, så upp tidigt imorogn kl 07 :( but up and away! Hittade mina leopard hummel skor på rean <3 dom e mina nu <3 Hallen är om målad och imorgon kommer syrran och Hannah. Sleep tight


bad

Första doppet! Yes fy fan det var ju inte vartm.






Foodich




done

Yes well done! Klar, färdigt. Så jävla nice! Börja starta företaget nu, börja göra iordnin kurser och börja planera våran film, wish me good luck!




9 juni

Mm god födelsedags frulle från Stellan, fick mig en flaska Mojito i onsdags som nu e slut, men så ska det väll vara ;) Sötaste Sofia kom ner från Mellerud, blev några öl och god mat på La Sombrita med Elin,fia,Stoffe,Marro,Adde och vonkan :)




lampich




today

Bakis, skakis,dagen efter. Har snyggt hållt igång från min födelsedag. Igår blev det Henkan och sedan King Gorge. Jag fick världens finaste, bästa, snyggaste och ballaste lampa av Adde. Kommer slänga upp en liten bild när jag har städat och lampan har fått sig en fin plats.




Eminem, han måste ju vara finsk det hör du ju på namnet!

Helgen har varit bra. andra lång dagen och Ken ring. like!
Nu har jag gjort mig en hund blogg www.friatassar.blogspot.com




Kärlek

 


Hellfire

När vi knallade till solen gick vi igenom kolonilotterna uppe vid sjöbergen, där stod en gubbe med sin bil parkerad. Inne i bilen satt en tjej i min ålder och (vad jag antar) tog på sig byxorna, dom skrattade och åkte förbi.





 



Grönt ska det va



När jag tänker på den tiden märker jag hur mycket saker inte är som det var förut, det handlar inte om nått bättre tider solen skiner det var då och det här är nu. Tänk om man kunde bygga värsta tidsmaskinen tänk att åka i den, ta en tur och retur.


thats all?

All you need i slove, right? Några afrikanska män, två rullstolsbundna, ett gäng mongon och några söta flickor och pojkar stod och dansade, sjöng och spelade musik i en liten klunga. All you need is love, första tankten var väl att hela gänget var ner rökta. En söt svartis sprang fram till mig och Solmaz och gav oss små fina pappaers hjärtan. Jag fick ett blått som sitter och pryder mitt kylskåp. Jag gillar Majorna.

Dom var bara glada :)

 

 


:

Snacka om att jag är trött nu, gick förvånatsvärds bra på provet idag. Var bara en fråga jag inte svara på "Vad är stimuluskontroll" skit fråga..Har varit i skolan från 9-16, så ett trött huvud balanserar jag nu på. Så jävla chill, spenderade tre timmar i backen efter provet. Jag har aldrig med mig kameran när den behövs, så fick gå hem och fota Elin lite.

 




Keilan







Knockout

Jag borde sova eller plugga. Jag gillar Lil waynes album, Rebirth. Imorogn kl 9 gör jag mitt prov, orkar nte plugga mer får bara en massa nedrans ångest.

Helgen har vart skoj, som vanligt måste jag allt fåtill det att säga. I söndag ställde ju jag o Ingela ut bord på loppise, och det gick allt bra för oss runt 700:- drog vi in.



 


RSS 2.0