pic

Chill i slottsskogen

 


 








m

Igår kväll blev det akuten på Östra. Kunde knappt öppna munen:( Så fick ligga med dropp och fick i mig lite mediciner. Idag känns det bättre, har sovit typ hela dagen. Ganska gött det med, är så glad att jag har världens bästa Elin oss mig nu. Pappa kommer till helgen, de ska bli mysigt, såg han sist på julafton. Ser ut att bli grillning på fredag och vädret vill sammarbeta och Stockholm på onsdag. I like I like!

En av våra projektfilmer ligger nu uppe, haha så himmla dålig va :p En film från Sam och Collins grupp ;)






:*

Känns inte bra, sitter med ett konto som är tomt och har ett eko som jag inte ens vill räkna ut. Har en sån jävla uppsvullen käft och feber. Tog ut min percing imorse, ser ut som ett monster i munnen nu :(
I lördag var det inflyttningsfest hos Henke, blev lite för mycket av det goda för både mig och Elin. Vart fan får jag mitt självförtroende ifrån när jag e full? Det e skrämande...
Söndag blev det teori kurs för mig och Ingela på hunddagiset, Hundens lycka, det gick bra trots min bakfylla och att alla som anmält sig såklart inte kom..





Miss you!




Torsdag



Haha vi är sämst, inte en dag kunde vi hålla oss ifrån varandra. Vaknade av Collin ringde idag, någon var rastlös och hade panik. Vi bestämmde oss att åka till Marro laga en massa god mat, dricka öl, pyssla med nintendo figurer och kolla på film.







home

 

Vi har haft sjukt kul i Rumänien, träffas as nice människor. Nu är jag så trött att jag inte kan stava, får se om jag ens vaknar imogon. Night!

 

Sweden!!!!! Gööööttt


blää




Åh sitter på verkstan och hårdiska fan funkar ju inte alls! oh alla mina bilder hoppas dom inte är borta nu :O
Hitta en liten mapp som hete Marias bilder, oj där hitta man ett och annat man vill glöma.


m


Sitter och kollar på Shane White, hur kan en sådan värkligen ful kille vara het?
Jag får sluta tycka om killa på grund vad dom är för typer, funkar inte så juu!







skor <3

Kan ju inte göra annat än att älska Biancos och Hummel samarbete. 1200:- är det värt det?




Öppna upp ditt fönster

Så jävla mys väder. Jag och Ingela har gått till linné och gjort passivitetsträning bland alla snorungara som vi desutom skrämmde. Blev årets första glass! Sedan tvätt, vi åker på lördag och jag är sämst på att packa, särskild när det kommer till hur många skor och jackor man ska ha med sig.. vi ska ändå vara borta i nio dagar. Gött att det är 16 grader i Rumänien nu! Imorgon ska jag åka till mamma och läman Majsan, ska även töma min hårdisk och kolla igenom alla mina gamla kort som ligger på deras externa. Så imorgon dyker säkerligen en massa skojiga gamla bilder upp!

 



Vet du vilken låt texten kommer ifrån? De vet jag, I love it!

I just want to make it home to hold your hand

 





påsk var det här

Igår kom mamma till Göteborg så vi han ses en snabbis, blev en lunch på Evas paley & lite affär vistelser. Köpte mig nya örhängen för ovanlighetens skull och lila legins. Sedan blev det förkrök hos viktor med Adde, Stoffe, Henke, Marro & Mobbe. Jag fick svimma för första gången, eller kan man kalla det svimma? Satt och hyperventilerade och sedan tryckte Mobbe ur all luft från halsen. Konstig känsla, kändes som man var helt ner rökt och två sekunder senare var man tbx. Får väl se om jag kan få filmen av Henke. Drog sedan till Trädgårn, sjukt lång kö och jag höll på dö av kissnödighet, så vi gav upp köandet och gick och tog en öl på flygarns. Har mått som ett helvete idag & spyt hela morgonen. Nu blire att ta bussen till Eklanda. Bye



Tjottablänga mellan lysmaskarna




RSS 2.0