09 ->10



Gott Nytt år!
Imorgon ska jag bli full som ett svin och bara tänka på mig själv. Gå i alldeles för kort klänning och ramla runt i mina sommar klackar, ska oxå gärna spy på morgonvagnen hem. Lika bra att börja hata mig redan!

hejsan

Hej alla Glad! Imorgon är jag ledigt och snart är det nyår, faaan vad göött, och i Göteborg är jag med. Ikväll träffade jag Junette och Ola, vi satte oss på Götas och drack öl, mys!



Sthlm

Igår blev det utgång med syster yster och Hannah. Började på Harry B James och såg live rock, haha. Alltid lika kul när man går inför det, som vanligt när jag dricker med min syster blir det alltid för mycket! Träffade Elin och vi drog vidare till Medusa i gamlastan. Rolig kväll med mycket headbanging :)

Ikväll har vi varit på Hard Rock café och käkat middag, fan vad gött.

God Jul

Japp, klockan är över 00:00 och nu är det Jul, äntlige som alla har tjata om denna Jul asså.



"Vadå är det nu Jesus uppstår?"
"Nee"
"Dog han nu eller?"
"Neee"
"Vad hände då?"
"Han föddes ditt puck!"



Idag har jag endå gjort mycket även fast jag sov till kl 13. Har hängt lite med pappa i gamla stan, jag gillar han <3 Sen blev det en fika med Jana på NK, köpt klänning och julisar. Träffade upp Elin & Iris m. pojkvän på sergel för att se på bio, Metropia. Kanske inte världens höjdar film, men gillar att dom leker med tanken att hela samhället är övervakat och att man inte ens kan tänka ifred.



Jag och Elin avslutade kvällen med öl på Morfar ginko <3

"Jag vill inte vara spaden till hinken i det här förhållandet, fattaru?"
"Asså hemligheten är så här, alla killar låter tjejen tro att dom har makten överförhållandet..men igentligen är det tvärt om, hajaru?"

Gillar att tjuvlyssna på fulla människor

Bussresa

Nu har jag påbörjat min härliga bussresa till stockholm på sex timmar, det är ganska mysigt. Halvmörkt och snön ligger på både träd och mark. Sitter och lysnar på kärleksbalader smör, inte alls likt mig. Men har ju lyckats förälska mig i Melissa Horn, så får väl lyssna på det hon sjunger om då. " Lät du henne komma närmre, var hon vackrare än mig, det finns dagar som jag tänker mer på henne än dig"
Det är fint att blanda musiken med det man ser, hoppas jag får se en varg eller älg. Då är det verkligen värt att ta bussen. Än så länge är det inte så mycker folk på bussen, behöver iallafall inte sitta bredvid någon, och det är gött. Det som är lite jobbigt är att jag har så ont i rumpan..Kanske kommer det dyka upp ett blåmärke till jul?



Igår vaknade barnen i mig och Veronika, snön är ju här och den ligger kvar! Vi gick till Sannabacken med våra sopsäckar och träffade Slomaz,Josse,Anna & Peter. Efter många åk och ihop rullningar med varandra gav vårar rumper upp. Fan vad ont,  svanskotan (gulligtord:) känns lite sne.


Ett anständigt liv

Jag har tagit max tre steg utanför dörren idag. Det får man när det är söndag tycker jag. Söndag med Kenta och Stoffe på skärmen, så nu har vi sett alla tre Modsfilmerna.Mys! Fast har bonus skivan kvar att se.




Igår jobbade jag på det sista julbordet på Henriksberg, fick jobba uppe på takterassen. Gud vilken fin utsikt det är asså, man ser hela Göteborg.
När jag skrev ut mig träffade jag Henke och hans kompis i baren. Äve Knut, Simon & Magnus fann vi vid ett bord. Så öl på henkan vart min lördag, även en vonkan slinkade och joinade oss :)
Nu är mina biljetter bokade till Stockholm, vad skönt. Så på tisdag åker jag och kommer hem på söndag.Bye fox, nu ska jag somna om


Dagens goda gärning


Japp, en guldpeng fattigare är jag nu. Kan ju knappast påstå att jag kommer märka av detta avdrag från mitt konto, men det hoppas jag att någon annan gör! Tio kroner kostar systrarnas nya singel, tiokroner som går direkt till Erikshjälpen. Jag gillar låten och tanken.

http://www.erikshjalpen.se/view.php?fid=1&kid=2&artid=1311 Buy!

LiteBilderFrånDagarna








16 december



Det är alltid lika skönt att komma hem efter varit borta några dagar. Har fått massa julkänsla uppe i Dalsland, både snö kaos och tomtemusét gjorde sitt. Söta Mattias gjorde mig sällskap, medan jag vänta på mitt tåg. Två timmar gick ganska snabbt..


Maja gillar snön, hon är överallt och ska fånga den.


Skapa

Här i Mellerud är det snö, jag som seriöst hade en tanke på att ta med mig longborden hit och öva min balansförmåga. Nu ere bara att glöma. Men idag fick jag öva min bliförmåga, fan vad jag är bra (nog bara för att jag fick köra själv) Fick frågande blickar så fort jag kom in i verksatn igen, men icke allt gick så bra :)

Igå gjorde jag det,eller jag och jag, en Melleruds Jens tattuerade mig. På min stakars handled, men jag gillade det. Nu är den på plats!





A kiss with a fist is better than none..


Har vi glömt denna vonk?


Söndag

Min hyasint luktar as gott, den är rosa och halvt utslagen. Idag prata jag med Jana i telefon, dom skulle ha jul bak oss faster med pappi och farfar. Jag vill upp! Ta mig till stockholm.. Imorgon ska jag till jobbet och checka mitt schema inför Julen, kommer troligtvis köpa mig något helt onödigt istan bara för att vara lite glad en stund. Sådan är jag.

Jag undrar vart våran redlösa helg tog vägen,inte här. Fredag=rockbaren right.
Sen fick jag lite som jag ville iaf :) Igår hyrde vi film - skotten i knutby och Barnhemmet, barnhemmat var typ psyko läskig våga inte rikitgt kolla på den helt.

Jag saknar sommaren & Collin, damn women.


Who is alive?



Torsdag, Ärtsoppedagen.
Blev en fik på Mirakel efter jobbet, det kändes som det behövdes.
Jag är sugen på att ha fredags mys hela helgen, men käner att jag inte kan motstå Addes pepp mess "Alla tillsammans dricker oss redlösa, okej?"
Jag käner mig alltid redlös juw!


Saluhallen

Jul i Saluhallen torsdag 10 december kl 9-19. Spännande aktiviter helad dagen.
I morgon är det myspys i hallen. Men vettefan om jag gillar tanken att det ska vara extra öppet, en extra timme!
Titta förbi och vinka lite till mig vettja :)


Jag bjuder på choklad efter du kommit

Porren har kommit till Ullared.





Nu får lågprisshopparna en ny butik att besöka när Sveriges första erotikoutlet slår upp portarna i Ullared. På onsdag klipps det blågula bandet av Ylva Maria Thompson.

Shell we go?

 


Nära döden

Jag har haft ganska många nära döden upplevelse, och nästan alla har jag råkat ut för med Elin. Den sista var våran snygga 4hjulings-olycka. Klart som fan det e skoj att åka när man kommer ut på landet, vi skulle vara sten seriösa här då va. Drog på oss snygga overaller, handskar, hjälmar. För visst e det roligare när man går in för det.



Hjulingen skulle säljas och vi skulle bara åka lite på den, ingen ser väl det..Nu är det inte så här att vi är dåliga på något sätt, va hade bara lite otur. Eftersom jag var duktig och hade tagit på mig vantar lyckades det blir orsaken att vi sedan chrasade ner i ravinen. Jag måste ju få erkänna att det är hur kul som helst att köra medans man har någon sittandes bakom än som säger "Inte så fort" "Ta de lungt här", samma när man åker med mamma, man kan ju inte låta bli, bara för att man vet hur sur hon blir, att jävlas lite. Bara tycka lite mer på knappen och slänga ett öga på hastighetsmätaren. Men att själv vara den som sitter där bak, nehe nej. Inte alls lika skoj att åka med Jonny eller Matthias när dom får samma adrenalin kick som än själv, men här har vi ju en skillnad. Då ramlar man ju fan nästa av på riktigt, när man åker med mig gör jag det ordentlig. Då fan chrasar man, för jag har "ingen kontroll" brukar jag få höra.



Det är väldigt roligt att köra ute på ängarna, men då gäller det att man har koll på vart dikerna kommer dyka upp. Jag och Elin drog upp farten ganska dra, dåh min (förstora) handske fastnar mellan hadtaget och gassknappen som sitter under handtaget och fastnar där. Så vi fick behållafarten, vilket var ganska schyst.
Men fatta man nått då eller? vafan händer, vad snabbt det går..och o nehej styra ska man oxå tänka på. Japp, då flög vi snyggt och galant rakt ner i ravinen. I ravinen rinner även en liten bäck, den bäcken lyckades vi missa med inte mer än 1 meter i från. Och vi landad..på alla fyra, det måste sätt jävligt snyggt ut.Men ont, kändes som någon slängde än block med 15 tons sten på än.  Och nu satt vi ju fast oxå, i sumpmarken. Får man skratt..vi titta på varandra. Klart! Nästan skratta så vi grät innan paniken grabbade tag i oss. Hur kommer vi upp här i från då, innan mamma eller Jonny kommer hem, har något gott sönder, shit!




Jag tycker om att både Matthias och faders på gården bredvid var hemma..Nu ska man bara knacka på och försklara vad som råkat inträffa, utan att värka vara den där "blonda dumma stockholms bruden som gärna gör vad hon vill" -intrycket. Efter mycket dragande med hjälp av en vinsch från hjuling nr 2 så var vi vipps uppe på säker mark. Gött kött! Snabbt som fan att åka tillbax till gården och spola rent den. Där står vi, Jag Elin och Janah och tvättar den snygga gröna maskinen(not), när mamma rullar upp på gårsplan och frågar om allt gått bra.




Som aldrig förr, lets do it again!

Schmack

Ibland överträffar man sig själv, men fan inte idag. Jag är verkligen en natt människa, det e ganska mysigt. Hur nice är det inte att sitta uppe och fixa och dona? Nu har jag massa idér, massa tankar som präglas i mitt lilla huvud. Först ska jag möbleraom, rensa bland mina smycken...dom ligger ihop trasslade och inte fan hittar man något då! Fixa blommorna i köksfönstret..Jaha eftersom jag är hur pigg som helt nu, råka somna när jag äntligen hittade hem. Jag som hade så mycket tid idag att trixa på efter skolan, but but..

Jag kan inte hjälpa att jag skrattar själv ;)

"Jag ska döda ****, radera det här smset så polisen inte hittar det"


I´m

I used to be blond and stupid but now, I dye it dark cus it makes you think I'm smart..and I'm so ugly and I wear all this make-up cus it makes you think I'm cute.

I'm so patethic, Yes I am vein and wicked, self-loving, rediculously naive, and I am evil but I pay my friends to say I'm loving, caring and so kind and I've got a big mouth and a heart full of shit but I don´t care about it??


I-rony




Nattti







Vänder kappan efter vinden? Kompis håll dej inne.

Lana is in town, fan vad nice att jag fick hänga med min guldklimp i helgen. Fredagen började oss Solmaz o Jossen med snabb makaroner och ketchup..mmm :)
Jaa rockbaren once again, kul och full kväll. Inte lika skoj att dra hem vid två när dom andra drog till valand, men kåges väntade på morgonen där på ..kl 08, så inte mycket till val och sömn. Börjar se en röd tråd i mina fredagar...
Igår blev det en kväll i mitt gammla hem på hisingen :) Trevligt att se massa gammla ansikten, har varken sett Marcus eller Erik sen förra sommaren. Även denna kväll fick ett oväntande :) slut.. och min klocka ställdes på 09 :(


City?


Idag har det var en tråkig o jobbig dag, blä. Tänk om jag bode ensam då kunde jag skrika av mig lite.. Idag har jag åkt till Mellerud för att lämna Maja..eftersom jag inte har någon hundvakt längre fick det blir lösningen på problemet. Så nu är min lilla bebis oss Mamma och har det kanon bra ute på landet. Har suttit på devärsa bussar och tåg eftersom sj lägger om rälsen. Fett seeegt. Åh så när man kommer till dom här små orterna - vad e felet kan man tänka då, behöver man verkligen se ut på ett visst sätt bara för att man bor i ingenstans. Är det för att dom saknar det en anna kallar socialt liv.. typ bio, fik, uteställen etc att se andra människor? Såg flera snygga exemplar, deras dialekt hjläper dom inte på traven heller,(inavel?) vet inte om jag vill bo på landet längre. Jag vart rädd för Ed..




Wahlströms

Hur mycket har man inte längtat till familjen Wahlström?
Gud vad mysigt att äntligen få sätta sig i köket och drick en kopp te, haha skåda dom roliga fönstrena.Där vi både fått nya vink vänner och träffat oss killar. Gud vad man kan sakna tiden både jag i familjen Wahlströms garage...
Men ikväll ska vi äntligen få träffa Lana


Skor :)

Snart sitter ni på mina fötter!
Kan man någon gång få nog av skor?
Jag tror verkligen inte det, jag börjar se ett rosa mönster i mina senaste sko köp, opps..


Rabbit heart

Nu är hela lägenheten städad och det känns jul :) Idag träffa jag Ingela och Maria, frosten låg kvar på marken och hundarna har varit helt galna, dom gned sig extra mycket på marken. Nu är man ny klippt oxå, ser ingen skillnad (kanske e bra då?)


Innan jag dör

Haha fick gryym(!) video av Mike. Nu fick jag en till punkt att pricka av från min "Innan jag dör lista"
check  http://vimeo.com/7779948 --

Ledigdag

 - Ibland önskar jag att spårvagnsturen ska vara längre. När man hittat en bra plats långt bak i vagnen, nästan ihop tryckt mellan sätterna. Höjer volymen till max och inser hur jävla bra Cunninlynguists värkligen är!

Men sen...så.. går ena hörluren sönder och en turkbrud trycker sig in bredvid än, tar upp en påse med cheese doodles (som hon ändå  är för dålig att öppna) som hon sitter och försöker öppnar med sina nycklar i typ FEM MINUTER, jag blir frustrerad och vill bara slitta upp påsen åt henne! men hur äcklig är det inte att sitta på en vagn och trycka i sig cheese doodles och vara helt kladdig och gul om figrarna? Jag blev irriterad-


Idag har Jag och Maria varit och traskat i Sjöbergen



RSS 2.0